impulsion

search product

basket

VirtueMart
EMPTY CHART

Delivery

DELIVЕRY COST

Sofia - 5 lv

Countrywide

up to 0.500 kg - 6 lv
up to 5 kg - 11.20 lv
from 5 to 10 kg - 15 lv

For product under warranty, transport costs will be paid by the customer

 

TERMS OF DELIVERY

 

giza

made_in_germany-web

Distributors of hygrometers TFA

Distributors of
aquaphor

Distributors of
essential oils

outer-wrapper

Имам ли нужда от йонизатор за въздух в домът ми?

 

grassfield4

           Домакинските уреди в апартаментите и къщите свсяка година стават все повече и повече, в огромно количество излъчва положително заредени йони, които имат вредно въздействие върху здравето. Йонизаторът помага за борба с този страничен ефект от техническия прогрес.
 

 

 

 

Нежна грижа за здрави нокти

massage1Колко пъти ви се е искало да скриете следите на времето от ръцете си? Чупливост, загрубяла кожа, възраст. Състоянието на кожата и ноктите на ръцете и краката зависи, както от цялостното състояние на организма и здравето, така и от влиянието на околната среда.

   

Колко тежи моето бебе?

babyscale2Въпрос от значение и често задаван в първите месеци след раждането. Oсновното, което вълнува повечето майки е дали има норми/граници/ на теглото, с които трябва се съобразяват, и според това да следят количеството кърма/храна, която се дава на бебето.

 

Какъв въздух дишат нашите деца?

 

air writing

 

   През студените месеци отопляваме дома по различен начин, но независимо какъв е той, въздухът бързо се изсушава. Един от добрите методи за повишаване на влажността в стаята е честото проветряване. За новородени, по-големи бебета и малки деца, това не е за предпочитане, тъй като организмът им е по-уязвим на настинки. Ако детето ви е малко, проветрявайте предимно преди то да легне да спи и след това.

 

Защо влажността е толкова важна?

Не е нужно в детската стая да става влажно като в сауна, но е добре да има източник на влага – мокри хавлиени кърпи или метална паничка вода върху радиатора не помагат особено. Ако няма какво да овлажнява въздуха, но има какво да го изсушава (печка, духалка и т. н.) ще се стигне до изсушаване на лигавицата на детето, зачервено гърло, запушен нос и сополи, които се стичат по гърлото, задавят детето, то кашля и спи неспокойно. Да, сухият въздух в детската стая може би не е болка за умиране, но коя майка или татко няма да се притеснят, виждайки неспокойния сън и раздразнението на детето си.

 

Как работи овлажнителят?

Овлажнителят се пълни с преварена вода, която после се разпръсква на струя от малки хладни капчици вода. Капчиците са толкова фини, колкото парата, която излиза, когато варим вода, разликата е, че парата на овлажнителя не пари, т. е. дори детето да се доближи до нея няма да се опари. Гъстотата на струята може да се регулира. Освен това по-вечето увлажнители използват ултразвукова технология , която е напълно безопасна.

 

Каква е цената му?

Качествените овлажнители не са евтини – цената им варира,в зависимост в това дали има вграден влагомер(измерва процента влажност на въздуха), дали е със студена или топла пара и др.

Овлажнителят е една от малкото смислени инвестиции за здравето и за интериора на детската стая, която може да се направи още преди детето да се е родило. Дори количката няма да използвате толкова години, колкото овлажнителя. Той е особено полезен и в случаите, когато детето е болно и дихателните пътища са раздразнени. Тогава сухият въздух става още по-болезнен.

 

 

   

10 съвета за красива кожа

krasotaКожата е най-големият орган в тялото ни и е първата защита срещу ежедневните атаки и околната среда. Слънце, студ, замърсяванията и промените в температурата са най-големите врагове на кожата.

 

Цвето и Ароматерапия - за пълен релакс

aroma1Като продължение на предишната тема за светлината и ефекта и върху здравето, тук ще ви запознаем с още от методите на алтернативната медицина.

   

Page 1 of 3