impulsion

search product

basket

VirtueMart
EMPTY CHART

Delivery

DELIVЕRY COST

Sofia - 5 lv

Countrywide

up to 0.500 kg - 6 lv
up to 5 kg - 11.20 lv
from 5 to 10 kg - 15 lv

For product under warranty, transport costs will be paid by the customer

 

TERMS OF DELIVERY

 

giza

made_in_germany-web

Distributors of hygrometers TFA

Distributors of
aquaphor

Distributors of
essential oils

outer-wrapper

Търговски условия

ЦЕНИ И НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

 

Всички продукти, предлагани в онлайн-магазин lanaformbg.com са в български лева. Всички цени са с включени ДДС и са крайни.

Начините за плащане, които можете да използвате:

Наложен платеж или плащане при доставка (след като получите поръчания от Вас артикул, заплащате дължимата сума на куриера);

Банков превод (когато изберете този вид на плащане по време на Вашата поръчка ще Ви бъде изпратена фирмената сметка на Мирра Балканика Трейд ООД или ще издадем проформа фактура. При получаване на сумата по сметката ни Вашата поръчка ще бъде изпратена);

 

Плащане с банков превод по нашата сметка:

Титуляр: Мирра Балканика Трейд ООД
Сметка №:BG91 UNCR 7000 1522 9451 86

BIC:
UNCRBGSF
Банка
: Уникредит Булбанк

 

ГАРАНЦИОННИ УСЛОВИЯ

 

Всички уреди, предлагани в онлайн-магазин lanaformbg.com са придружени от търговска гаранция, осигурена от съответния производител. Периода през, който продуктите подлежат на гаранционно обслужване варира в зависимост от марката и е 24месеца. В случай, че имате нужда от гаранционно обслужване моля обърнете се към нас на някой от посочените телефони, чрез формата за контакт или на E-mail: lanaform@abv.bg

 

ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ, СЪГЛАСНО /ЗЕТ/ ЗАКОНА ЗА ЕЛЕКТРОННАТА ТЪРГОВИЯ

 

Направената през нашия онлайн-магазин поръчка съгласно закона за електронната търговия  се счита за сключен договор за продажба от разстояние. Договорът за продажба от разстояние се изпълнява въз основа на предлагана стока/артикул от фирма Мирра Балканика Трейд ООД, чрез страниците на електронен магазин lanaformbg.com и закупуването й чрез натискане на бутона „Купи“ и попълване на изискваната информация за контакт, доставка и плащане, предоставена от потребителя. Договорът за продажба от разстояние между lanaformbg.com и клиента се счита за сключен от момента, в който потребителя потвърди конкретната покупка и му бъде изпратен (съответно получен от клиента) E-mail от администрацията на магазина.

 

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

 

Личната информация, която потребителите предоставят на lanaformbg.com при създаване на профил и при пазаруване от магазина е необходима и ще бъде използвана само и единствено за коректно изпълнение на направените от Ваша страна поръчки или за предоставяне на информация на клиентите за текущи промоци,  специални предложения или новости свързни с магазина и предлагните продукти (само при изрично съгласие от страна на клиента). lanaformbg.com гарантира, че предоставените от потребители лични данни няма да бъдат оповестявани на трети страни или използвани за различни от описаните по-горе цели.

 

ОТКАЗВАНЕ НА НАПРАВЕНА ПОРЪЧКА (СКЛЮЧЕН ДОГОВОР) И ВРЪЩАНЕ НА НАПРАВЕНИТЕ РАЗХОДИ ОТ СТРАНА НА КЛИЕНТА/ПОТРЕБИТЕЛЯ

 

На основание ЗЗП /Закона за защита на потребителите/ и ЗЕТ /Закона за електронна търговия/ Купувача, е в правото си да се откаже от закупения продукт, в 14 /четиринадесет/ дневен срок от доставката без да дължи обезщетение или неустойка, като върне закупената стока при следните условия: 

1. Потребителят е нужно предварително да уведоми писмено управата на lanaformbg.com, използвайки формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително  е нужно да упомене  банкова сметка, по която да му бъде възстановена сумата, заплатена от него за направената покупка. 

2.Клиентът е длъжен да върне закупения артикул заедно с неговата гаранционна карта, в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната й опаковка (кутийка) и в комплект със всички съпътващи я документи и допълнителни атрибути. 

3.Всички куриерски и други разходи по връщането на продукта са изцяло за сметка на клиента.

В случай, че потребител се възползва от правото си и при изпълнени всички условия, описани по-горе, lanaformbg.com се задължава да възстанови изцяло заплатената сума за рекламирания артикул по банков път (на посочената от клиента банкова сметка) в срок от пет работни дни след връщането на съответния артикул.

 

Важно!!!

 

 Когато получите  поръчаната от Вас стока от куриера веднага отворете пакета в негово присъствие и се уверете, че всичко е наред. В случай на нанесени щети върху поръчания от вас артикул, изискайте от куриера да попълни протокол за да важи застраховката на пратката. При нарушения във външния вид на стоката възникнали по време на транспорта,  куриера е длъжен да Ви издаде  протокол за увредена пратка.

 Оформящо бельо,чорапогащници и клинове, които са ползвани не подлежат на връщане по хигиенни причини, освен ако продуктът е с фабричен дефект. Разходите за връщането на всеки продукт са за Ваша сметка.

ПРАВА И ОТГОВОРНОСТИ

 

Търговецът е в правото си по всяко време и без предварително предупреждение да прави промени в предлаганите на страниците на магазина, услуги, артикули, условия и цени. Част от предлаганите продукти на страниците на lanaformbg.com е възможно към момента на Вашата поръчка да са временно изчерпани.

В случай, че поръчания от Вас продукт, временно не е в наличност представител на онлайн-магазина ще се свърже с Вас на посочения в поръчката Ви телефонен номер за допълнително уточненявяне  на евентуални наличности, замяна на поръчката с друг артикул, предоговаряне на условията и/или срока за доставка и т.н.