За нас

Белгийска марка призната на международния пазар в различни области, Lanaform гради своя опит и добра репутация най-вече в сферата на здравето, красотата и грижата за тялото. С широката си гама продукти успява да посрещне специфичните нужди на потребителите.

 • null

  Основана преди 42 години, Lanaform не само се радва на огромен опит, но и ноу-хау, което я поставя сред европейските лидери в сферата на продуктите за Дома, Личната и Здравословна Грижа. Един от ключовите фактори за нейния успех са динамичната, гъвкава и изключително ефективна структура. В допълнение и стабилния растеж на компанията още от основаването й дава възможност да постигне присъствие в над 30 страни по света днес.

  В България марката присъства на пазара повече от 10 години и за това време успя да се наложи като една от водещите в своята сфера, и да спечели доверието на много клиенти.

   
 • null

  Lanaform разполага с висококвалифициран екип специалисти в сферата на продажбите, който ви консултира във всяка ситуация. Дали се касае за дистрибуция, специфичен сектор или продажба през интернет, екипът на Lanaform е готов да посрещане въпросите ви и да потърси оптималното решение за нуждите Ви.

 • null

  Непрекъснатото развитие на иновативни продукти в крак с последните модерни технологии е водеща цел на Lanaform. Ежедневно се правят проучвания, и се разработват нови продукти, които да допринесат за успеха на маркатa. С цел постигане на високо качество на продуктите на пазара, Lanaform работи в тясно сътрудничество с независими органи за сертифициране и тестване, като SGS, така че всеки продукт да отговаря на националните и международни стандарти по отношение на качеството и безопасността на клиента.

  Всеки продукт подлежи на проверка на всеки етап от производството, преди да бъде предоставен на потребителите.

   
 • null

  Независимо дали сте представител на бизнеса или сте частен клиент, нашият екип е на разположение, за да отговори на всички ваши въпроси. Не се колебайте да се свържете с нас, в случай че имате въпроси относно нашите продукти, или имате интерес да станете част от нашата партньорска мрежа.

  Мотото от което се ръководим

  Здраве, Лична Грижа, Комфорт
   
  • null

   Стройна фигура

   Нашите продукти са истински партньори в грижата за стройната фигура, всеки ден и навсякъде. В гамата ни ще откриете продукти за отслабване и оформяне на тялото, борба с целулита и спорт.

  • null

   Здраве

   Знаем чездравето е водещо за всеки, и за това му отдаваме голямо значение. В отгворо на тази загриженсот ви предлагаме продукти, предназначени да ви помогнат вда следите вашата температура, тегло, кръвно налягане и пулс.

  • null

   Качество на въздуха

   Въздихът който дишаме вкъщи е не по-маловажен за нашето здраве. Ето защо голяма част от продуктите са насочени именно към неговото подобряване, с уреди съчетаващи дизайн и технологии.

  • null

   Комфорт

   Какво може да бъде по-важно от добрия сън! Удобната възглавница често е синоним на спокоен и възстановителен сън. Ние предлагаме да подобрите вашата почивка още повече, като добавим и малко топлина, за да ви осигурим максимален комфорт.

   
  • null

   Релакс

   Спортът и упражненията са от съществено значение, за да се чувстваме добре. Но след всички тези усилия имаме нужда да се отпуснем и възстановим! Ето защо нашата гама включва продукти, създадени да ви помогнат да останете във форма, без да забравяте несравнимото удоволствие от добрия масаж.

  • null

   Красота

   И за да завършим темата за добрия външен вид и самочувствие, прибавяме към протфолиото си продукти, които ще ви накарат да се почувствате като току що излезли от салон за красота.

  • null

   Грижа за бебето

   Здравето и комфортът на бебето са най-важното за всеки родите. Ето защо ние разработихме изцялообновена серия “Светът на Gaby”, за да ви помогнем да се грижите за детето си.