Луксозна сауна за лице с йонизация, студена и топла пара

  • Марка: LANAFORM
  • Кат. номер: LA131206

Със своите двойни емисии на гореща пара и хладна мъгла, луксозната сауназа лице предлага цялостна грижа, за кожата и действа срещу признаците на стареене. Резултатът? Почистена, хидратирана кожа и тонизирано лице.

 

Каква пара? Какви са предимствата?

Ползите от горещата пара и хладната мъгла са признати като част от грижата за лицето от векове. Комбинацията от гореща пара и хладна мъгла помага в борбата с кожните проблеми, благодарение на ползите, до които водят и двете. След това кожата е видимо по-чиста, без токсини, почистена и напълно хидратирана.

 

Ползите от горещата пара

Отваря порите за почистване на замърсяванията

Хидратира в дълбочина

Насърчава усвояването на грижите

Намалява петна и черни точки

Ползите от хладната мъгла

Затваря порите

Тонизира кожата ви

Бори се с признаците на стареене

На практика

Освен че предлага избор между гореща пара и хладна мъгла, луксозният уред за пара за лице има широк набор от предимства по отношение на цялостната грижа за лицето. Увеличителното огледало (x3) улеснява грижата за лицето, като въздейства върху кожата с най-малки детайли. Комплектът аксесоари от 100% неръждаема стомана включва пет инструмента с двоен връх за лесно премахване на трудни за премахване несъвършенства като черни точки, бели точки и петна. Работи върху всички типове кожа и е много лесен за използване. Луксозният уред за пара за лице е оборудван и с резервоар с капацитет 300 mL, осигуряващ пълна автономност по време на вашата грижа за лицето. Чучурът за вода прави устройството безопасно за използване.

Съвместим с етерични масла

Луксозният параход за лице предлага опция за ароматизиране на парата или мъглата с етерични масла или семена, сушени плодове или сушени цветя. В зависимост от изискванията, всичко, което трябва да направите, е да добавите избрания от вас аромат в предоставената кошница. След това отделената пара или мъгла се възползва от предимствата на плодовете, семената, цветята или етеричните масла и едновременно с това ароматизира лицето с приятен аромат.

 

Персонализирана рутинна грижа

Насладете се на луксозния уред за пара за лице, за да започнете рутинна грижа за лицето

 

  1. Започнете с почистване на кожата си за петминутна сауна за лице с гореща пара.

 

  1. След като порите на лицето ви са напълно отворени, ако е необходимо, използвайте комплекта аксесоари, за да премахнете и почистите черни точки, мъртва кожа и други несъвършенства. Може да използвате и скраб, който напълно ще отпуши порите и ще премахне комедоните.

 

  1. Маска ще успокои и отпусне кожата ви.

 

  1. Нанесете овлажняващ крем върху лицето си. Когато се разширят от горещата пара, порите ще пропускат активните съставки в лечението и етеричните масла, които освобождават токсините и устойчивите замърсявания. Приложените впоследствие лечения ще бъдат много по-ефективни.

 

  1. За финал, петминутна сауна за лице с гореща пара ще затвори порите и ще тонизира кожата.

 

Ефектите бързо ще станат видими. Напълнена, рехидратирана и по-малко неудобна, кожата на лицето ви наистина ще претърпи метаморфоза.

 

230,00 лв.