Waist Warmer - многофункционален електрически нагреваем колан

  • Марка: LANAFORM
  • Кат. номер: LA180207
  • Дълготрайна, комфортна топлина за часове (3 часа)
  • Готов за употреба, бързо време за зареждане (10 минути)
  • Многофункционален, с колан и предна чанта

Наслаждавайте се, на часове на комфортна топлина с нашия многофункционален колан за затопляне на кръста Waist Warmer. Зареден само за няколко минути,  Waist Warmer осигурява истинска топлина, напълно автономно

Лесна топлина

Готов за употреба, няма риск от изгаряне, всичко, което трябва да направите, за да го заредите напълно, е да го включите в електрическата мрежа за около 10 минути.

Веднъж зареден, той излъчва постоянна топлина в продължение на поне 3 часа.

Топлина, многофункционална

Независимо дали за ръцете, гърба, корема или краката, многофункционалният колан с електрическо затопляне Waist Warmer е идеалният спътник за тези студени дни.

 

 

 Студени ръце? Поставете ги в кадифената торбичка в предната част на колана за още по-топло усещане.

Топлина с широка гама от предимства

Искате да се стоплите в студените дни?

Многофункционалният колан с електрическо загряване Waist Warmer ви отпуска и затопля за секунди.

Страдате ли от мускулно напрежение или болка?

 Waist Warmer облекчава болките и отпуска напрегнатите мускули, благодарение на принципа на термотерапията, прилагането на източник на топлина за облекчаване и лечение на мускулни болки. Повишената температура в целевата част на тялото активира кръвообращението, насърчавайки възстановяването на клетките.

Топлина по всяко време

Нямате повече проблеми с кабела и щепсела: Waist Warmer може да се използва автономно. След като веднъж е зареден  можете да се движите навсякъде и пак да се наслаждавате на предимствата на топлината .

Топлина, напълно безопасно

Електрическият колан Waist Warmer е снабден с предпазен термостат за предотвратяване на прегряване, с автоматично изключване в края на всяко зареждане. 

Топлина и екология

Калъфът Waist Warmer е съставен от смес от много меки, приятни на допир тъкани. Влакната му са направени от рециклиран PET (пластмасови бутилки), като не по-малко от 16 от тях са използвани за направата на продукта.

105,00 лв.