Neck Warmer - електрическа затопляща яка за врата и раменете

  • Марка: LANAFORM
  • Кат. номер: LA180206
  • Дълготрайна, комфортна топлина за часове (3 часа)
  • Готов за употреба, бързо време за зареждане (15 минути)
  • Лесен за носене и използване

Насладете се на часове на комфортна топлина с  Neck Warmer за врата и раменете. Заредена само за няколко минути, нагревателната подложка осигурява топлинаи комфорт, напълно автономно.

Лесна топлина...

Готов за употреба,  Neck Warmer за врата и раменете не изисква пълнене. Няма риск да изгорите пръстите си, всичко, което трябва да направите, за да го заредите напълно, е да го включите в електрическата мрежа за около 10 до 15 минути.

Веднъж зареден, той излъчва нежна, постоянна топлина в продължение на поне 3 часа.

Топлина с широка гама от предимства

Искате да се стоплите в студените дни?

Подгряващата подложка за врата и раменете Neck Warmer приятно отпуска и затопля врата и раменете за секунди.

Страдате ли от мускулно напрежение или болка?

Neck Warmer отпуска врата и раменете ви , което е възможно благодарение на принципа на термотерапията , прилагането на източник на топлина за облекчаване и лечение на мускулни болки. Повишената температура в целевата част на тялото активира кръвообращението, насърчавайки възстановяването на клетките.

Топлина по всяко време...

Нямате повече проблеми с кабела и щепсела: Neck Warmer е проектиран да се използва напълно автономно. След като  е зареден, можете да се движите по всяко време и пак да се наслаждавате на предимствата на топлината навсякъде. Готвене, четене, работа... всичко е възможно.

Топлина, напълно безопасно

Neck Warmer е снабден с предпазен термостат за предотвратяване на прегряване, с автоматично изключване в края на всяко зареждане. 

Топла и екологична

Калъфът Neck Warmer е съставен от смес от много меки, приятни на допир тъкани. Неговите влакна са направени от рециклирани PET бутилки, като не по-малко от 16 от тях са използвани за направата на продукта.

87,00 лв.