Nuxo - Устройство за подпомагане на съня

  • Марка: LANAFORM
  • Кат. номер: LA190301
  • Комбинира 4 техники за подпомагане на съня
  • Упражнение за кохерентно дишане на сърцето
  • Светлинна и звукова терапия
Обединявайки 4 признати техники за подпомагане на съня, Nuxo е устройство за подпомагане на съня, което ви отвежда до състояние на спокойствие и подмладяване, благоприятно за заспиване.

 

Просто и естествено решение за нарушения на съня

Ако страдате от нарушение на съня, знаете много добре, че заспиването е критичен момент. Независимо дали сте жертва на нарушения в ритъма на съня (напредване, забавяне, нередовност) или нощни събуждания , заспиването е деликатно балансирана фаза, която може внезапно да се промени поради външни фактори, като външни шумове, или вътрешни, като натрапчиви мисли, размишления . След това сте разочаровани, че не можете да заспите и фокусирате вниманието си върху това, което ви държи будни. Създава се порочен кръг, който засилва тревожността ви, свързана със съня.

Разберете сега как нашият нов продукт за сън Nuxo може да ви помогне .

Заспивайте по-лесно

Nuxo, нашето устройство за подпомагане на съня, отговаря на много специфична нужда: заспиване по-лесно. За да отговаря на всички страдащи от безсъние, той комбинира 2 базирани на светлина и 2 базирани на звук програми.

Известно е, че тези техники ви водят до състояние на спокойствие и съживяване, което улеснява заспиването.

Всяка програма може да се активира индивидуално с таймер в зависимост от това колко дълго заспите за персонализирано изживяване.

Проекцията на червена светлина

Вдишайте, докато лъчът се разширява, издишайте, докато се свива. Като настроите дъха си към червената светлина, която пулсира с бавна, постоянна скорост в продължение на 5 секунди, дъхът ви се забавя и мисловният ви поток намалява.

Това е принципът на сърдечната кохерентност , успокояващо дихателно упражнение, което има за цел да регулира сърдечния ритъм и автономната нервна система. Хипнотичният ефект ви позволява да се отпуснете, като занимавате мозъка си с дейност, много по-малко интересна от вашите мисли.

Като правите това упражнение, когато си лягате, вие се чувствате успокоени и естествено преминавате в състояние на сън .

бял шум

Въпреки че благотворното влияние на белия шум върху съня все още не е научно доказано, то е неоспоримо, особено при бебетата. Както заспиването, така и качеството на съня са значително подобрени от този непрекъснат неутрален звук, получен произволно комбиниране на всички звукови честоти.

Чрез насищане на слуховата система мозъкът има усещането, че външните звуци са отслабени и следователно им придава по-малко значение. Вече не се фокусирате върху неприятните шумове около вас, така че след няколко минути можете да се отпуснете и да заспите .

И в допълнение към добрия сън, ще откриете, че белият шум помага за подобряване на концентрацията, откъсване от външния свят и дори маскиране на тинитус (звънене в ушите).

Звуците на природата

Точно като белия шум, някои природни звуци естествено имат успокояващи и релаксиращи свойства. Такъв е особено случаят с песента на птиците, течението на река или пращенето на огън.

Тези спокойни звуци разсейват мислите ви и ви дават усещане за спокойствие , вие естествено преминавате от състояние на будност към сън.

Симулаторът на здрача

Симулаторът на здрач намалява светлината постепенно, за да симулира залез. Той използва нюанси на оранжево, постепенно преминаващи в топло червено, за да не блокира секрецията на мелатонин и да ви помогне да заспите нежно . В действителност, дължината на вълната на червената светлина насърчава заспиването и по-интензивната секреция на мелатонин, като същевременно намалява производството на кортизол, хормона на будността.

И накрая, Nuxo има нощна лампа с много интензитет, така че можете да четете в леглото с количеството светлина, което искате.

120,00 лв.