Средство за заспиване и събуждане WL-100C

  • Марка: LANAFORM
  • Кат. номер: LA190203

Заспивайте спокойно и се събуждайте отпочинали благодарение на свързания и адаптивен симулатор за зазоряване и здрач.

 Благодарение на постепенната смяна на светлината, устройството ви придружава както когато заспите, така и когато се събудите.

Сутрин интензитетът на светлината му се увеличава постепенно в продължение на 30 минути до ярко жълта светлина, имитираща изгряващото слънце. Вечер, подобно на залеза, лъчите му постепенно се изключват за избраната от вас продължителност (15, 30 или 60 минути), докато не заспите.

Предимствата на излагането на светлина
Вече не е необходимо да се доказват ползите от излагането на светлина. Много хора страдат от умора по време на сезонна промяна или  от начина на живот, който им пречи да се приспособят към слънчевия ритъм.

За да подобри вашето благосъстояние, симулаторът WL-100C създава ярка атмосфера, благоприятна за заспиване и събуждане. Излагането на тези светлинни ритми ви позволява да се свържете отново с вашата естествена и циркадна функция, в унисон със слънцето.

Многофункционално устройство
Предимствата на WL-100C не спират до неговата светлина. Симулаторът също така дава възможност за създаване на звукова среда. Има 6 неутрални звука за покриване на околните шумове, както и връзка с радиото за слушане на музика.

Устройството служи и като нощна лампа. Можете да изберете да го адаптирате към околната среда или дори да го изключите напълно, за да се наслаждавате на тъмнината, докато спите. Използвайте го като будилник: той има аларма, но също така и функция за дрямка, за да удължите съня си, както искате. И накрая, има USB порт за зареждане на вашия смартфон.

Свързано изживяване
С приложението Lanaform Connect персонализирайте изживяването си с WL-100C. Директно от вашия смартфон, програмирайте своите теми и интензитет на светлината. Можете също да програмирате аларми, да избирате звуци или да определяте към коя радиостанция да се свържете. Тези функции се намират и в симулатора.

139,00 лв.